Onze Diensten

24/7 Service

24/7 zijn wij voor u bereikbaar. Samen bespreken wij hoe wij uw wensen kunnen vervullen. Wij halen uw goederen zo snel mogelijk op en brengen deze naar de plaats van bestemming.

Onze standplaats is Midden Nederland en zo kunnen wij binnen 2 uur in alle uithoeken van Nederland zijn.

Verhuizingen

Klaar om naar uw nieuwe locatie te verhuizen? Of moet alles uit uw huis? 
Wij verhuizen uw spullen op een veilige manier waar u heen wilt.  Wij kunnen uw kleine meubelen verhuizen, dozen of uw gehele inboedel.

Wij kunnen een maximum van 17m3 voor u verhuizen. 
Voor een specifieke aanvraag kunt u hier klikken.

Europa

Vanuit het midden van het land rijden wij met onze voertuigen naar het hoge noorden, de Engelse eilanden of naar het warme zuiden. Wij rijden graag voor naar de door u gewenste locatie in Europa. U kunt hier uw rit naar een van de Europese landen aanvragen. 

Al onze voertuigen rijden naar het buitenland. Ook kunnen wij vanaf een willekeurige locatie in Europa uw goederen naar Nederland of een ander land (in Europa) vervoeren. 

Beurs vervoer

Wij zijn er ook om uw beursmaterialen te vervoeren. Voor de materialen van uw stand. Blijkt dat u op locatie toch nog iets met spoed nodig heeft, schroom niet om ons te bellen voor een snelle nalevering. Ook in de avonden of vroeg in de ochtend.

 

Caravan vervoer

Weer die lange rit naar het buitenland met uw caravan? Of wilt u toch graag uw caravan in het buitenland hebben staan maar u wilt niet meer zelf rijden? Cargo Gemini vervoert uw caravan naar de door u gewenste locatie in Europa. U geeft aan wanneer uw vakantie paleisje op locatie moet zijn en waar wij heen moeten. Wij zorgen ervoor dat uw paleisje er staat als u aankomt. 

Wilt u graag genieten van een caravan die al klaar staat als u aankomt? Laat het ons gerust weten. Wij hebben ruime ervaring met het opzetten van caravans en doen dit graag voor u.  

Zorgt u ervoor dat uw caravan rijklaar is zodat wij deze verantwoord kunnen vervoeren? Klik hier als u meer informatie wilt aanvragen of als u deze service wilt regelen.

Motor vervoer

Steeds vaker krijgen wij het verzoek om motoren naar zuid of noord Europa te vervoeren. De motorrijder wilt graag vliegend heen en op zijn motor terug naar huis toeren. Klinkt u dit bekend in de oren? Schroom dan niet om ons een aanvraag te versturen. Wij kunnen maximaal 3 motoren met een maximaal gewicht van 500 kg vervoeren in onze Mercedes Sprinter naar de door u gewenste locatie. U vliegt of neemt de trein, wij rijden en daarna kunt u volop genieten van uw welverdiende motorvakantie.

Natuurlijk kunnen wij uw motor ook ophalen zodat u terug kunt vliegen of reizen.